Er was eens een ansichtkaart, ontstaan in de jaren '80 en toe aan een hip design passend bij de interieurtrend van NU!

Want hoe leuk is het wanneer een ontvangen kaart ook nog eens leuk staat in je interieur en niet na vijf dagen onder een stapel folders op de eettafel verdwijnt? Echt leuke post bestaat nog steeds, gestoken in een nieuw jasje. Er gaat tenslotte nog altijd niets boven een handgeschreven kaart, daar worden we blij van!

Vroeger speelde ik, Anne,  altijd al winkeltje met mijn vriendinnetjes al vanaf dat ik een jaar of zes oud was. En wanneer ik bij mijn oma logeerde, kon ik uren met een oud antiek houten winkeltje bij mijn oma op zolder spelen. En nu jaren later, is mijn eigen winkeltje een feit: welkom op de website van winkeltjevananne.nl en/of winkeltjevananne-wholesale.nl

winkeltjevananne.nl is inmiddels uitgegroeid tot een jong merk op het gebied van woondecoratie en stationery.  De passie voor het illustreren zorgt voor een ruim aanbod aan hippe zwart -wit kaarten, posters, en tal van leuke stationery producten en woonaccessoires.

Het versturen van kleine 'feestjes' en producten maken waar mensen blij van worden, dat is het doel! Iedere bestelling gaat als een klein feestje de deur uit, want we toveren graag een glimlach op je snoet!

Liefs, 

TEAM WINKELTJEVANANNE.NL

© 2016 - 2024 www.winkeltjevananne-wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel